Ορέστης Τζιόβας: «Το να θυμώσεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου, σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη δημοσιογράφο, Μαίρη Αργυριάδου παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το political correct, τη διαφορετικότητα, αλλά και για την επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

«Ήταν να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, αλλά τελικά ναυάγησε. Με ενδιαφέρει η παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού ή βραδινής εκπομπής με συνεντεύξεις. Δεν θα έκανα πρωινό με γκόσιπ. Δεν είναι της αισθητικής μου αυτές οι εκπομπές. Είναι συν οτιδήποτε προστατεύει από προσβλητικά σχόλια ομάδες με οποιαδήποτε διαφορετικότητα. Το political correct έχει κάνει τους κωμικούς να μη μπορούν να πουν τίποτα», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Είναι υποκριτικό το ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη χοντρός. Ο χοντρός είναι ένα χαρακτηριστικό, όπως ο λεπτός και ο ξανθός. Το αρνητικό πρόσημο το δίνει η κοινωνία και όχι η λέξη. Δεν έχω χρόνο να δω τηλεόραση, ούτε αυτά που παίζω εγώ, έχω και προσωπική ζωή. Δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, είμαι σε σχέση και θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Την έχω πατήσει πολλές φορές από φίλους», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ορέστης Τζιόβας.

Κλείνοντας, ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε στους ανθρώπους που κρίνουν τη σεξουαλικότητα των άλλων, λέγοντας: «Το μίσος προς τη διαφορετικότητα έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχουμε με τον εαυτό μας. Το να θυμώσεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου, σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα».

Read More

And More