Ορέστης Χαλκιάς: «Το κόβω απλά, διαβάστηκε και ghosting forever»

Ο Ορέστης Χαλκιάς γνωρίζει τεράστια επιτυχία ύστερα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για τα social media και τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται πλέον από θαυμαστές.

«Παλιά δεν ήμουν δημοφιλές παιδάκι καθόλου. Δεν ήμουν το πειραχτήρι. Λίγο οι γυναίκες έλεγαν ο καραγκιόζης. Ήμουν μια ζωή ο καραγκιόζης. Τώρα το μετανιώνω. Το θέμα είναι ότι στα social media υπάρχει ένα ανεξέλεγκτο πράγμα, το οποίο έχει πάρα πολλά πρόσωπα. Μπορεί κάποιος να γίνει χυδαίος και κάποιος απλά θετικός. Κάποιος να νομίζει ότι τα έχετε, επειδή είπες ένα ευχαριστώ πολύ.

Έχω πει ένα ευχαριστώ παραπανίσιο και μόνο που δεν μου είπε ωραία τι ώρα θα βρεθούμε αύριο. Όταν ο άλλος μου λέει ένα καλό λόγο και μου στέλνει ένα κατεβατό με μία ανάλυση για το Maestro και τον ομοφυλόφιλο ρόλο μου και τι επίδραση έχω στη ζωή του, ε δεν θα του πω ένα ευχαριστώ πάρα πολύ; Ε μετά αρχίζει το πάρτι και τι κάνεις και τέτοια. Εκεί το κόβω απλά. Δεν χρειάζεται και προσπάθεια. Παπ διαβάστηκε και ghosting forever. Μου στέλνουν συνέχεια κάτι, αλλά δεν περιμένω να βρω τον έρωτα από τα socila media. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω μας» αποκάλυψε ο Ορέστης Χαλκιάς.

 

Read More

And More