“Όσα γνωρίζει η… πεθερά”: Αυτό κι αν είναι ριάλιτι! Έρχεται στον ΑΝΤ1…

“Όσα γνωρίζει η πεθερά”… Αυτός είναι ο τίτλος του brand-new ριάλιτι του ΑΝΤ1, το οποίο έρχεται στους δέκτες μας για ν ΄ανάψει μεγάλες φωτιές και… μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Και το πρώτο ερώτημα φυσικά που σου έρχεται λατρεμένη στο μυαλό είναι  το “τι λένε οι… νύφες για όλα αυτά”; Και με εννοείς τι εννοώ…

“Όσα γνωρίζει η πεθερά” ,λοιπόν, είναι η νέα καθημερινή, απογευματινή πρόταση του ΑΝΤ1 για του χρόνου, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας σαν ένα απλό, ταπεινό τηλεπαιχνίδι ,όμως, με φόντο την… κατσαρόλα θα παρακολουθήσουμε ένα πρώτης τάξεως ριάλιτι, με νύφες και πεθερές στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που βασίζεται στο μαγειρικό τηλεπαιχνίδι-ριάλιτι “Momsters” και σύμφωνα με αυτό θα έρχονται στους δέκτες μας κάθε εβδομάδα πέντε ζευγάρια με νύφες και πεθερές και οι νύφες θα καλούνται να εκτελέσουν την συνταγή της πεθεράς και φυσικά οι πεθερές θα βαθμολογούν το αποτέλεσμα, όπου και θα το εγκρίνουν ή θα το απορρίπτουν. Γιατί είπαμε… “Όσα γνωρίζει η πεθερά” δεν θα ξέρει ο κόσμος όλος!

Το εν ΄λόγω πρόγραμμα κινείται – για να το καταλάβεις καλύτερα – στη λογική του “Κάτι Ψήνεται” και θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη, μαζί με όλο το υπόλοιπο fresh πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Read More

And More