Όθωνας Μεταξάς: Τι λέει στο T-live ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον βιαστή στην «προφητική» σειρά του Αλέξη Γεωργούλη

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας μίλησε στο T-live ο Όθωνας Μεταξάς. Ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε με τον Ευρωβουλευτή, ενσαρκώνοντας τον «βιαστή» στο «προφητικό» έργο του Alpha, «Κινούμενη Άμμος».

Η εν λόγω σειρά που έχει τραγικές συμπτώσεις με την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου και αποκαλύφθηκε πρώτα μέσα το Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, διαπραγματεύονταν το δράμα μίας νεαρής δικηγόρου, η οποία – σύμφωνα με το σενάριο- εγκατέλειψε την Ελλάδα για να εργαστεί ως νομική σύμβουλος στις Βρυξέλλες αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της, έναν νεαρό αθλητικογράφο που υποδυόταν ο Αλέξης Γεωργούλης.

Τι δήλωσε ο Όθωνας Μεταξάς στο T-live

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με τον ρόλο του και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. «Όταν παίζουν τον δολοφόνο, είναι δολοφόνοι όλοι; Αφήστε που ήταν στον δικό μου ρόλο αυτό… Εγώ ξέρω ότι ο Αλέξης ήταν από τη γνωριμία μου ένας πολύ γλυκός άνθρωπος… Τώρα, το τι μπορεί να κρύβει ο καθένας μέσα του, τι να σας πω; Δεν το ξέρω αυτό… Η προσωπική μου εμπειρία ήταν ότι είχα να κάνω με ένα πολύ γλυκό παιδί.

Εγώ είμαι πολύ μακριά από όλο αυτό. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι την προσωπική μου εμπειρία. Η προσωπική μου εμπειρία είναι αυτή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωσε η Ιωάννα Παππά στο T-live

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κινούμενη Άμμος» δήλωσε χθες στην εκπομπή του Alpha και στην Πόπη Παπαδοπούλου για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη: «Επειδή είναι μία ευαίσθητη ιστορία από όλες τις απόψεις και αφορά και στις δύο πλευρές και την κοπέλα που φαίνεται να είναι το θύμα, και τον Αλέξη που αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί και αν ισχύουν όλα αυτά…

Η αλήθεια είναι πως ισχύει ότι μέχρι στιγμής δεν είχε ακουστεί κάτι για τον Αλέξη, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ εγώ να ξέρω τι συμβαίνει στη ζωή του καθενός οπότε νομίζω ότι από εκεί και μετά είναι θέμα της δικαιοσύνης. Δεν μπορώ να έχω παραπάνω άποψη γι’ αυτό το ζήτημα. Έχει αρκετές ομοιότητες το σενάριο με αυτά που ζούμε αυτή τη στιγμή. Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο, πέρα από το ότι είναι τυχαίο. Μιλάμε για το 2006, δεν μπορώ να τα συνδυάσω αλλιώς. Μόνο ότι κάτι τέτοιο είναι απλά τυχαίο.

Επειδή αυτά τα ζητήματα είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνα και δύσκολα, γι’ αυτούς που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω γιατί σίγουρα αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ευτυχώς που έχει δηλωθεί και έχει έρθει στο φως, και θα πρέπει να τιμωρηθεί ο υπαίτιος ανάλογα αλλά αυτό μένει αποδειχθεί αυτή τη στιγμή, κι εγώ σίγουρα δεν είμαι αυτή που μπορεί να πει τι συμβαίνει». 

Read More

And More