Όθωνας Παπαδόπουλος: Απαντά πρώτη φορά στον Αλέξη Κούγια – «Ενορχηστρωμένη συκοφαντική επίθεση, έχω υποβάλει μήνυση»

Για πρώτη φορά, ο πρώην συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Όθωνας Παπαδόπουλος απάντησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live για τα όσα του καταλογίζει ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του και δελτία Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 5/10, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, στην οποία παρουσιάστηκαν κοινες φωτογραφίες του με τον Πέτρο Κουσουλό και τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, και έτσι αποδεικνύεται –σύμφωνα με τον κ. Κούγια- ότι εκείνος έδινε στοιχεία από τις δύο δικογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

«Με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι η νέα υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ξοδεύει αρκετό χρόνο για να ασχολείται με την προσωπική ζωή και την κοινωνική μου δραστηριότητα και μάλιστα αυτό γίνεται εις βάρος και του χρόνου που θα έπρεπε να διαιρεθεί για τον χειρισμό της συγκεκριμένης δύσκολης, πολύπλοκης υπόθεσης η οποία τόσο καιρό απασχολεί την κοινή γνώμη.

Είχα απαντήσει με δελτίο Τύπου στο δελτίο Τύπου του συναδέλφου, με το οποίο διαμαρτυρήθηκα μεταξύ άλλων για τους υπαινιγμούς που έχουν διατυπωθεί ευθέως εναντίον μου που είναι ψευδέστατοι και συκοφαντικοί. Δούλεψα γι’ αυτήν την υπόθεση επί πέντε μήνες, αφήνοντας την προσωπική και οικογενειακή μου γαλήνη αλλά και την προσωπική μου υγεία.

Ζητώ συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό μέσα σε μία περίοδο τόσων προβλημάτων για την κοινωνία, έχουμε κάνει θέμα την εικόνα 5 ανθρώπων που έχουν κάνει μία κοινωνική έξοδο» είπε αρχικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το γεγονός της διαρροής είναι αληθές. Έχουν γίνει ακραίες καταστάσεις με ζητήματα διαρροής δικογραφίας για τη συγκεκριμένη κατηγορουμένη. Είναι απότοκο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης για την υπόθεση. Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν κατηγορώ τους δημοσιογράφους που αναζητούν στοιχεία δικογραφίας, κατηγορώ αυτούς που χορηγούν αυτά τα στοιχεία, πράξη για την οποία είχα κάνει επώνυμη καταγγελία.

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί είναι ψευδέστατοι και συκοφαντικοί», ενώ επεσήμανε πως η έξοδος με τον Σπύρο Δημητρίου και τον Πέτρο Κουσουλό ήταν μία κοινωνική δραστηριότητα

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μάλιστα τόνισε ότι πρόκειται για ενορχηστρωμένη συκοφαντική επίθεση που δέχεται με έκπληξή του, ενώ αποκάλυψε πως έχει αποστείλει στον κ. Κούγια εδώ και πολύ καιρό τη δικογραφία. 

«Έχω υποβάλει ήδη μήνυση εναντίον του Αλέξη Κούγια»

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος εξήγησε στο T-live πως έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του Αλέξη Κούγια. «Λέει ψέματα και θα χρειαστεί να δικαιολογηθεί ενώπιον του αρμοδίου κυρίου Εισαγγελέα διότι έχει τελέσει εις βάρος μου το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. Δέχομαι μεθοδευμένη διαφημιστική εκστρατεία, δέχομαι εκστρατεία λάσπης. Αντί να ασχολείται με την κατηγορουμένη και την δικογραφία, ασχολείται μαζί μου προσπαθώντας να με δυσφημίσει.

Κι ενώ ήδη έχω υποβάλλει μήνυση, σήμερα πληροφορούμαι με λύπη μου ότι συνεχίζει να ακολουθεί την ίδια τακτική και αναφέρεται απαξιωτικά σε μένα και στην ποιότητα των παρεχόμενων από εμένα υπηρεσιών μου» δήλωσε.   

Read More

And More