«Πάγωσε» ο Αντώνης Ρέμος με την ατάκα για την Κατερίνα Λιόλιου: «Θυμάσαι που είχες πει ότι θέλει πολλή δουλειά;»

Η Κατερίνα Λιόλιου το βράδυ της Παρασκευής 27/10 πραγματοποίησε μια γκεστ εμφάνιση «Fame Story».

Μετά από ένα εκρηκτικό πρόγραμμα διαρκείας, η τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή της μουσικής ακαδημίας.

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε όμως να αιφνιδιάσει τον Αντώνη Ρέμο γυρνώντας τον αρκετά χρόνια πίσω. Τότε, στο 2014, όταν και η Κατερίνα Λιόλιου είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο The Voice του ΑΝΤ1 όπου και συμμετείχε εκ νέου σαν coach ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Κριτές μου, να σας πω κάτι για το Κατερινάκι μας! Αντώνη, θυμάσαι που είχες πει ότι δεν θα κάνει… συγγνώμη, ότι θέλει πολλή δουλειά η φωνή;» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και παραγωγός του Fame Story με τον Αντώνη Ρέμο να μην κρύβει την αρχική του έκπληξη. «Το ’14, στο Voice» πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Εγώ;» απάντησε ο Αντώνης Ρέμος για να σχολιάσει ο Νίκος Κοκλώνης, «ναι! Όλα τα ξέρω! Γιατί εγώ ο Κοκλώνης θυμάμαι ότι κέρδισε το J2US».

«Εγώ θέλω να πω πως δεν ξέρω τι είπα το ’14, αλλά η Κατερίνα ξέρει πολύ καλά μετά το ’14 τι έκανα μαζί της», ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής με την Κατερίνα Λιόλιου να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Έτσi ακριβώς. Μετά συνεργαστήκαμε, δεν είχα ούτε ένα τραγούδι όταν με πήρε κοντά του και με έβγαλε και ντουέτο. Είναι εξαιρετικός».

«Άσε τι λέμε στα Voice και στα τέτοια, στην πραγματικότητα τι γίνεται. Εκεί τι κάνουμε, να ξέρεις. Η Κατερίνα έγινε ένας κύκνος. Μαύρος δε αλλά κύκνος, δεν έχει σημασία. Black swan» είπε κλείνοντας ο Αντώνης Ρέμος.

Read More

And More