Παλαιό Φάληρο: «Τον έχουν σπάσει στο ξύλο» καταγγέλλει ο αδερφός του βιαστή στο Live News

Στο Live News μίλησε ο αδερφός του 45χρονου καθ’ ομολογίαν βιαστής του Παλαιού Φαλήρου που κακοποίησε μία γυναίκα σε πάρκο της περιοχής και επιτέθηκε σε άλλη μία που γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Οι εικόνες από την αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του στην Αλβανία και στη συνέχεια εκείνες με την παράδοσή του σε Έλληνες αστυνομικούς στα σύνορα, είχαν βρεθεί στην κορυφή της επικαιρότητας.

«Τον έχουν σπάσει στο ξύλο», λέει ο αδερφός του 45χρονου


Όπως αναφέρει ο αδερφός του δράστη, ο 45χρονος πρέπει να πληρώσει για αυτά που έκανε, πάντα όμως σύμφωνα με αυτά που προβλέπουν οι νόμοι.«Τον έχουν σπάσει στο ξύλο. Τον έχουν κάνει μαύρο. Είναι ντροπή. Έκανε ό,τι έκανε. Να πάει στη φυλακή να πληρώσει τα πάντα. Γιατί τον δέρνουνε; Ένας φίλος του που με ξέρει κι εμένα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: ‘τον έχουν καταντήσει σαν τον σκύλο. Δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι σοβαρό’. Το κάνατε θέμα που έκανε αυτό το πράγμα και τώρα που τον δέρνουνε δεν κάνατε θέμα».

Ο 45χρονος που το προηγούμενο διάστημα έγινε γνωστός ως ο δράκος του Παλαιού Φαλήρου κατήγγειλε ότι οι ξυλοδαρμοί ξεκίνησαν όταν συνελήφθη στην Αλβανία και συνεχίστηκαν στην Ελλάδα, πριν και μετά την προφυλάκισή του.

«Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος. Και έναν γάιδαρο να τον δέρνεις 24 ώρες στο τέλος θα ψοφήσει. Δεν είμαι από αυτούς που λέω ‘έκανε ο αδερφός μου και καλά έκανε, δεν έκανε καλά’.

Είναι ντροπή αυτό που έκανε. Έκαναν ό,τι έκαναν οι αστυνομικοί στην Αλβανία. Τον έκαναν εκεί. Και καλά που τον φέρανε και τους τον δώσανε στο χέρι. Τώρα γιατί τον κάνουν αυτό το πράγμα και τον δέρνουνε. Ο άνθρωπος δε θα πάει ούτε στον Κορυδαλλό, ούτε στο Μαλανδρίνο, ούτε στη Λάρισα, ούτε στην Πάτρα. Θα πάει πεθαμένος», καταλήγει ο αδερφός του 45χρονου.

Read More

And More