Πάμε Δανάη: Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε αγχωμένη, με νέους συνεργάτες και νέο πλατό

Η Δανάη Μπάρκα είπε την πρώτη της Καλημέρα στον “αέρα” του Mega για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης, έκανε πρεμιέρα με τους συνεργάτες της να την υποδέχονται και πάλι στο πλατό της εκπομπής.

Φέτος, το Πάμε Δανάη αλλάζει ριζικά. Η εκπομπή θα ξεκινά στις 10:50 ενώ δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, θα βρίσκεται η νέα της ομάδα η οποία αποτελείτε από τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν και τον νέο σεφ,  Τίμο Ζαχαράτο (Μάθε εδώ περισσότερα για τον νέο σεφ της πρωινής εκπομπής)

Σταθερός στο πλευρό της παρουσιάστριας, ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος και την περσινή σεζόν συνυπήρξε με την Δανάη Μπάρκα στο ίδιο πλατό,  με τη χημεία τους να είναι αισθητή από την αρχή της συνεργασίας τους.

Στην πρώτη της καλημέρα, η Δανάη δεν έκρυψε το άγχος της για την τηλεοπτική της πρεμιέρα.

“Νόμιζα ότι θα έχω λιγότερο άγχος, τελικά  έχω πολύ άγχος, αλλά είμαστε εδώ να το ξεπεράσουμε. Φέτος θα τα ξεπερνάμε όλα μαζί γιατί μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά. Μοιρασμένος πόνος, μισός πόνος. Περάσαμε έναν δύσκολο χειμώνα και ένα πιο δύσκολο καλοκαίρι. Είμαστε εδώ για να έρθει το φθινόπωρο με χαμόγελο”, ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας ενώ αποκάλυψε τις αλλαγές στην εκπομπή και τις φάρσες που ξεκινά φέτος με πρώτο “θύμα” την Ανθή Σαλαγκούδη.

Read More

And More