Παναγιώτης Βασιλάκος: Επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του – Η απάντηση για γάμο και η νέα ζωή

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι και πάλι ζευγάρι με την πρώην του σύντροφο, Ντιάνα, με την οποία μίλησαν ανοιχτά για την σχέση τους στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Τα ξαναβρήκαμε μετά από μια μεγάλη απώλεια, όταν έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της. Η Ντιάνα μου έμαθε τι σημαίνει να αγαπάς. Μου άρεσε όλη της η συμπεριφορά μέχρι τώρα», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, άλλωστε μας ενώνουν τα ζώα και πολλά περισσότερα», πρόσθεσε για τη σχέση τους η Ντιάνα.

Παναγιώτης Βασιλάκος – Οι δηλώσεις για γάμο

Σε ερώτηση για το εάν σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του: «Υπάρχουν στιγμές που συζητούμε για γάμο, αλλά, ένα ζευγάρι που αγαπιέται πραγματικά, που θέλει να είναι μαζί στη ζωή, δεν θεωρώ ότι αν παντρευτεί ή δεν παντρευτεί ο γάμος ορίζει την πορεία της ζωής τους.

Το να πάρεις την απόφαση να περάσεις το κατώφλι της εκκλησίας είναι κάτι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι όταν πάμε να κάνουμε αυτό το πράγμα», απάντησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Για τη ζωή του σήμερα, λίγα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τα επιτραπέζια παιχνίδια: «Στην Ελλάδα το επιτραπέζιο παιχνίδι δεν είναι και πολύ διαδεδομένο. Ξεκίνησα να πουλάω τον Μάιο, ήδη θα μπω σε δύο μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και προσπαθώ να επεκταθώ σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική».

Εξωτερική φωτογραφία: Instagram/ demetriosbride

Read More

And More