Παναγιώτης Βασιλάκος για Νικολέτα Τσομπανίδου: «Καλά κάνει το κοριτσάκι και το φοράει το μονόπετρο»

Με μια τεράστια ανθοδέσμη εμφανίστηκε στο πλατό της «Super Κατερίνα», ο Παναγιώτης Βασιλάκος το πρωί της Παρασκευής και την πρόσφερε στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου που την προηγούμενη ημέρα είχε φιλοξενήσει την πρώην σύντροφο του Παναγιώτη Βασιλάκου και νικήτρια του Bachelor 1, Νικολέτα Τσομπανίδου, θέλησε να μάθει πως είναι σήμερα η σχέση τους αλλά και για το μονόπετρο που της είχε προσφέρει και εξακολουθεί να φοράει. (δες εδώ την απίστευτη ατάκα που είπε χθες η Κατερίνα Καινούργιου στη Νικολέτα Τσομπανίδου για το μονόπετρο).

«Έχουμε χωρίσει και έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα. Προχώρησε πολύ γρήγορα στη ζωή της, οπότε δεν υπήρχε λόγος να έχουμε επαφή. Καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε, εγώ δεν έχω πρόβλημα να της μιλήσω», δήλωσε και συνέχισε για την προσωπική του ζωή: «Έβγαινα με μια κοπέλα αλλά δεν προχώρησε. Για να εμφανίσω δημόσια μια κοπέλα θέλω να είμαι πολύ σίγουρος».

Όσο για το μονόπετρο που κράτησε η Νικολέττα: «Καλά κάνει το κοριτσάκι. Μπορεί να το αγόρασε η παραγωγή αλλά εγώ την επέλεξα και της το έδωσα. Καλά κάνει και το φοράει, είναι ένα δώρο που της αρέσει και έχει αναμνήσεις».

Read More

And More