Παναγιώτης Βασιλάκος: Η νέα σχέση, ο λόγος που δεν έχουν κάνει δημόσια εμφάνιση και το λάθος της Νικολέτας Τσομπανίδου

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και στο Happy Day. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε μετά το τέλος του παιχνιδιού, στη νέα του σύντροφο και τον λόγο που δεν την εμφανίζει δημόσια, καθώς και στη Νικολέτα Τσομπανίδου.

«Δέχτηκα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, οι οποίες ένιωθα ότι δεν μου ταίριαζαν. Κάποια στιγμή με πήρε ο Κοκλώνης για να συμμετέχω στο J2US. Κάποια στιγμή τον πήρα εγώ τηλέφωνο, αλλά δεν προχώρησε. Είχα προτάσεις για πάνελ σε εκπομπές σε άλλα κανάλια. Ίσως εμένα δεν μου ταιριάζει το πάνελ. Το θέμα είναι ποιος θα ήταν ο ρόλος μου; Τι θα σχολίαζα; Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις ζωές των άλλων» είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Για τη Νικολέτα Τσομπανίδου, σημείωσε ότι «καλά κάνει και έχει προχωρήσει στη ζωή της. Το μόνο λάθος της Νικολέτας που λέει σε κάθε συνέντευξη είναι ότι το δαχτυλίδι είναι από την παραγωγή. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τη σημασία.

Θα το ξαναπώ για μία και τελευταία φορά. Μπορεί να πήρε η παραγωγή το δαχτυλίδι της Νικολέτας αλλά της το έδωσα εγώ. Μπορεί να το έδινα στη Βίβιαν. Αυτό το δαχτυλίδι θα ήθελαν πολλές από το The Bachelor».

«Δεν θα κάναμε ψεύτική σχέση με τη Νικολέτα μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Ήταν και ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί λέγαμε ότι να πούμε τώρα ότι χωρίσαμε, θα μας πουν όλοι ψεύτες. Οπότε είπαμε να τους αφήσουμε όλους να νομίζουν ό,τι θέλουν» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος τώρα. «Είμαι με μία κοπέλα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν την εμφανίσω, μετά από όλο αυτό. Είναι σχετικά πρόσφατη σχέση. Φοβάμαι μη δεχτεί επίθεση από τα social. Η κοπέλα μου έχει ψάξει το κινητό μου, με ενοχλεί τόσο νωρίς. Η σχέση ξεκίνησε λίγο μετά το καλοκαίρι. Δεν έχουμε βγει έξω μαζί, έχουμε πάει έναν περίπατο αλλά δε μας έχουν πάρει χαμπάρι».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164