Παναγιώτης Βασιλάκος: “Η Νικολέτα Τσομπανίδου είναι σε σχέση” – Αποκαλύπτει αν έχουν επαφές σήμερα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε quest εμφάνιση στην τελευταία εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” και μετά το τέλος της εμφάνισής του μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί. Ο πρώτος Έλληνας Bachelor αποκάλυψε, αν σκέφτηκε να συμμετάσχει ξανά στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε, αν έχει επικοινωνία με τη Νικολέτα Τσομπανίδου, μετά από τον χωρισμό τους.

Για το ενδεχόμενο να γινόταν ξανά Bachelor: “Από το δικό μου το μυαλό δεν πέρασε, τώρα αν πέρασε από τους ανθρώπους του Alpha δεν το γνωρίζω. Κάτι μπορεί να είχα ακούσει, αλλά… Δεν θα το ξαναέκανα. Νομίζω ότι η Ελλάδα έχει πολύ ωραίους άνδρες και πολύ καλά παιδιά, ευγενικά, και νομίζω ότι πρέπει να δίνεται αυτή η ευκαιρία και σε άλλους”.

Για τη σχέση του με τη Νικολέτα Τσομπανίδου, μετά από τον χωρισμό τους: “Μιλάω σχεδόν με όλα τα κορίτσια. Με τη Νικολέτα όχι τόσο το τελευταίο διάστημα, γιατί νομίζω ότι είναι και σε σχέση, οπότε δεν υπάρχει λόγος”.

Στην ερώτηση, αν ο έρωτας περνάει με έρωτα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απαντά: “Εξαρτάται από τον χαρακτήρα και τον άνθρωπο”. Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το μονόπετρο που έδωσε στην νικήτρια του Bachelor δεν το πήρε πίσω, μετά το τέλος της σχέσης τους. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More