Παναγιώτης Βασιλάκος: «Με ενοχλεί όταν οι γυναίκες με φλερτάρουν σαν άντρες»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στην δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο πρώην Bachelor μίλησε, μεταξύ άλλων, για το φλερτ που δέχεται από το γυναικείο φύλο, το ριάλιτι της αγάπης αλλά και το κομμάτι της παρουσίασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Bachelor είναι κάτι που πέρασε, έγινε, τότε το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Μου κάνει όμως εντύπωση που ακόμα με ρωτάνε αν είμαι παντρεμένος με τη Νικολέττα. Παιδιά, δεν είμαι παντρεμένος με τη Νικολέττα και δεν παντρεύτηκα ποτέ».

«Ναι, με φλερτάρουν οι γυναίκες. Απλά δεν μου αρέσει όταν οι γυναίκες, ενώ φλερτάρουν, το κάνουν σαν άντρες και είναι πολύ έντονες».

«Την παρουσίαση την έβλεπα σαν μια εξέλιξη, η οποία ήρθε γιατί με άφηναν σταδιακά να είμαι πιο ελεύθερος. Στην αρχή δεν ένιωθα μαζεμένος, αλλά δεν με άφηναν. Επειδή ήταν οι μέντορες μου, επειδή τους εμπιστεύθηκα; Έδειξα εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους και η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα μετά διότι, ενώ έδειξα εμπιστοσύνη, δεν με στήριξαν. Κατά τη διάρκεια του σόου ένιωθα ότι δεν είχα την στήριξη σαν παρουσιαστής» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Read More

And More