Παναγιώτης Βασιλάκος στο Dragons’ Den: Προβλημάτισε τους επενδυτές και έκλεισε τη συμφωνία – «Πετάς λίγο στα σύννεφα»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δήλωσε συμμετοχή στο Dragons’ Den παρουσιάζοντας στους επενδυτές την εταιρία του με επιτραπέζια παιχνίδια εμπνευσμένα από τη μυθολογία.

Λίγα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο The Bachelor του Alpha, ο Παναγιώτης Βασιλάκος το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην εκπομπή επενδύσεων του ANT1 παρουσιάζοντας αναλυτικά το δικό του project.

«Βρίσκομαι εδώ μπροστά σας γιατί ψάχνω τους μέντορες της εταιρίας που θα με βοηθήσουν. Ζητάω 50.000 ευρώ για το 15% της εταιρίας και ο σκοπός μου είναι με αυτά τα χρήματα να προωθήσω το προϊόν σε μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Όση ώρα μίλαγες, διάβασα τους κανόνες και δεν κατάλαβα Χριστό» αναφώνησε ο Λέων Γιοχάη,

Η Λιλή Περγαντά δήλωσε πως δεν μπορούσε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο προϊόν οπότε και δεν έκανε καμία πρόταση.

Ο Τάσος Οικονόμου έθεσε στο τραπέζι όλο το ζητούμενο ποσό για το 40% της εταιρείας του παίκτη του Dragons’ Den για να κατέβει και η Μαρία Χατζηστεφανή στο ίδιο ποσοστό με διαφορετική ωστόσο προσέγγιση στο όραμα του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ενώ η Μαρία Χατζηστεφανή σχολίασε: «Νομίζω ότι πετάς λίγο στα σύννεφα».

«Είπα πως όλα είναι πιθανά στον κόσμο των σούπερ ηρώων γιατί είναι όλα μια φαντασία. Αν πάμε λίγο πιο ρεαλιστικά να πατάμε στο έδαφος, ξεκάθαρα είναι να τοποθετηθεί το προϊόν σε μια αλυσίδα καταστημάτων», απάντησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Μαρία Χατζηστεφανή και Τάσος Οικονόμου έκαναν κοινή πρόταση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος αποδέχτηκε να τους παραχωρήσει ποσοστό της εταιρίας, εφόσον το προϊόν μπορεί να ανταπεξέλθει στην αγορά του εξωτερικού. 

Read More

And More