Πάνος Καλίδης για Ελευθερία Ελευθερίου: «Αν είχαν σχέση με τον Μάριο Πρίαμο, ήταν για ενάμιση μήνα»

Στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης το βράδυ της Κυριακής 9/4.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο Survivor All Star, μιας και βρέθηκε σε προηγούμενο κύκλο και ο ίδιος στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και την σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε η επίθεση από την Ελευθερία Ελευθερίου κατευθείαν στο σκηνικό που έγινε. Με το που μπήκε, είχαν ακουστεί πράγματα για την πρώην σχέση της, τον Μάριο. Εγώ δεν το ήξερα οπότε, αν ήταν σε σχέση, θα ήταν πάρα πολύ σύντομο. Δηλαδή για έναν, ενάμιση μήνα. Άρα πριν μπει ο Μάριος μέσα στο παιχνίδι, πες, ενάμιση μήνα τραβιέται με την Ελευθερία. Πόσο σοβαρό μπορεί να είναι αυτό; Δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

«Η δική μας γνωριμία είναι σίγουρα παλιότερη γιατί κατέβηκα με την Ελευθερία πέρσι στην Κύπρο για ένα τηλεοπτικό σόου όπου ήταν καλεσμένος και ο Μάριος και ήμασταν παρεάκι, λέγαμε καλαμπούρια και γελάγαμε. Η σχέση λοιπόν της Ελευθερίας με τον Μάριο κρατάει χρόνια σαν δύο Κύπριοι που γνωρίζονται. Τώρα, σαν ζευγάρι, εγώ δεν το ήξερα και νομίζω πως ήταν τον τελευταίο ενάμιση μήνα πριν μπει ο Μάριος στο Survivor. Πόσο σοβαρό το είδε ο Μάριος, πόσο σοβαρή είδε αυτή τη σχέση, ώστε μέσα στο παιχνίδι έκανε αυτά που έκανε και τα είδαμε όλοι, δεν το ξέρω. Σίγουρα όμως ήταν κάτι προσβλητικό για την Ελευθερία», πρόσθεσε ο Πάνος Καλίδης.

«Μπαίνοντας όμως μέσα η Ελευθερία, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βγάλει στην επιφάνεια αυτό το θέμα και να του ζητήσει εξηγήσεις. Εγώ σαν Καλίδης θα απαξιούσα να ασχοληθώ καν. Δηλαδή δεν θα του μίλαγα καν και αυτό είναι εύκολο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πάνος Καλίδης.

Read More

And More