Πάνος Μεταξόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του και η συγκίνηση στην έκπληξη του πατέρα του

Μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του House of Fame, ο διευθυντής της Ακαδημίας Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό. Ο καταξιωμένος χορογράφος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του που πέρασε το 2013, η οποία συγκίνησε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Έπαθα ειλεό. Οτιδήποτε ψυχικό κουβαλάμε σκάει στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε και εμένα ο ειλεός πριν επτά χρόνια περίπου. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, πέρασα μια κατάθλιψη και δυστυχώς χτύπησε εκεί. Είναι κάτι πάρα πολύ επικίνδυνο, κινδύνευσε η ζωή μου. Πήγα μόνος μου στο νοσοκομείο, δεν το έμαθαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου το έμαθε τυχαία από μια νοσηλεύτρια, τρεις μέρες μετά. 

Είμαι άνθρωπος που οτιδήποτε μου έρχεται έχω μάθει να το αντιμετωπίζω μόνος μου. Δεν ήθελα να στεναχωρήσω τη μαμά μου. Δεν μπορείς ούτε να ενεργηθείς ούτε να πιεις. Ήμουν πάρα πολύ στρεσαρισμένος και περίμενα μήπως γίνω καλύτερα. Τελικά δεν ξεμπλέχθηκε το σύστημα… Έκανα χειρουργείο, πονούσα τόσο πολύ που δεν με ένοιαζε τι θα συμβεί. Με έβαλαν στο φορείο και χτυπιόμουν σαν το ψάρι. Το σώμα μου αντιδρούσε στην πίεση και ήταν σαν να μου λέει “πάμε να την κάνουμε καλύτερα”. Όταν μπήκα δεν ήξερα αν θα ξαναβγω. Υπήρχε τρομερό άγχος και πίεση να λειτουργήσει ξανά το σύστημα. Πονούσα πάρα πολύ. Τα κατάφερα μετά από μερικές μέρες. Είπα ή θα πάω μπροστά ή θα πάω πίσω. Όταν έχεις κατάθλιψη, γιγαντώνεις το πρόβλημα επί 100. Είσαι μέσα στο σκοτάδι, δεν βλέπεις το φως» εξομολογήθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

 

Μάλιστα, οι οικοδεσπότες του Πρωινού του επεφύλλασσαν και μια έκπληξη, καθώς βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή ο πατέρας του Φώτης Μεταξόπουλος. Ο Πάνος Μεταξόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ακούγοντας τον μπαμπά του να λέει πόσο περήφανος είναι για εκείνον. Η Φαίη Σκορδά λύγισε με τη σχέση πατέρα-γιου και δάκρυσε…

Read More

And More