Πάνος Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο – Τι δείχνει το σημάδι στις προστατευτικές μπάρες

Τέσσερις ημέρες έχουν περάσει από το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση. Ο 31χρονος ηθοποιός βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν η μηχανή που οδηγούσε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1 συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση κλήθηκε για το δύσκολο έργο της αναγνώρισης, δείχνοντας ένα ιατρικό έγγραφο για να αποδείξει τη συγγένειά τους.

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε το μεσημέρι της Τρίτης 1/2 για πρώτη φορά, το φορτηγό στο οποίο συγκρούστηκε με τη μηχανή του ο Πάνος Νάτσης. Όπως θα δεις στο βίντεο, οι μπάρες έχουν σπάσει, καθώς η μοτοσυγκλέτα του νεαρού ηθοποιού έπεσε πάνω τους. Το μαύρο σημάδι είναι το αποτύπωμα από τα λάστιχα της μηχανής του Πάνου Νάτση, το οποίο καταδεικνύει ότι η μηχανή ήταν όρθια.

Σε κατάσταση σοκ παρακολουθεί η οικογένεια του οδηγού του φορτηγού τις εξελίξεις. Η αδερφή του μίλησε αποκλειστικά στο T-live και εξομολογήθηκε πως ο αδερφός της δε μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. «Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δε ξέρω πότε θα είναι σε θέση. Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More