Παντελής Τουτουντζής: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/3 ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο γνωστός make-up artist, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο πλάι της Κατερίνας Στανίση, με αφορμή τη συνάντηση Βανδή-Ρέμου επί σκηνής, σχολίασε το σκηνικό των προηγούμενων εβδομάδων ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

«Με ρώτησε μια φορά μία δημοσιογράφος και της λέω: “εμένα ρωτάς αν με πειράζει το να εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του; Εμένα με ρωτάς αν με πειράζει το αν χαίρεται κάποιος με αυτό που έχει στη ζωή του”; Στην τελική, πού το έκανε η γυναίκα; Σε ένα κέντρο διασκέδασης», ανέφερε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Και στο κάτω-κάτω, γιατί κρίνουμε μία γυναίκα σε όποια ηλικία κι αν είναι ότι είναι ερωτευμένη, αν πρέπει τώρα να ξαναξεκινήσει τη ζωή της, αν είναι εφηβεία ή προεφηβεία, αν είναι 40 ή 50. Αυτά τα βρίσκω πολύ κλισέ. Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν», τόνισε ο Παντελή Τουτουντζής.

Ο ίδιος στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αποκαλύψει διάφορα άβολα περιστατικά που του έχουν συμβεί με τον σύζυγό του σε δημόσιους χώρους αλλά και σε μαγαζιά.

«Εγώ ακόμα δίνω μάχη. Εμένα μου έχει τύχει να μου έχει πάρει δώρο ο σύντροφός μου και επειδή είμαστε σε δημόσιο χώρο να μη μπορώ να τον πάρω αγκαλιά. Μας έχουν διώξει από μαγαζί, επειδή με πήρε αγκαλιά. Μας είπαν: συγγνώμη αλλά θα πρέπει να φύγετε», είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Read More

And More