Παντελής Τουτουντζής: Μιλά πρώτη φορά για τα δύο παιδιά του και τον “δίδυμο” γιο του που χάθηκε στη γέννα

Ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος εμφανίζεται φέτος στο Super Makeover με τη Δούκισσα Νομικού, έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με διάσημες Ελληνίδες. Ο γνωστός make up artist έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα δύο παιδιά του και την καθημερινότητα μαζί τους.

«Έχω δύο συγκλονιστικούς γονείς και στο λέω και ανατριχιάζω, και όταν τους μίλησα για την ταυτότητά μου, πήραν την ευθύνη τους ολοκληρωτικά, δούλεψαν ό,τι ήταν να δουλέψουν και εμένα μου έδωσαν μια τεράστια αγκαλιά. Μου είπαν “είμαστε εδώ για εσένα”, πώς είναι η λύκαινα που πας να της πάρεις ένα λυκάκι; Έτσι ένιωσα τη μαμά μου, όταν της είπα κάτι τόσο ευαίσθητο για εμένα. Και αυτό για έναν άνθρωπο είναι το σημαντικότερο πράγμα, που μπορείς να του δώσεις. Η ασφάλεια της επιλογής» ανέφερε αρχικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantelis Toutountzis (@pantelis_toutountzis)

Σχετικά με τα παιδιά του και την πατρότητα είπε: «Όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μας, στην αρχή τον είχαμε σε μια θερμοκοιτίδα. Είναι ο ήρωάς μας. Είχαμε δίδυμη κύηση και το ένα παιδάκι “έφυγε” στον ουρανό και το άλλο ήρθε στην αγκαλιά μας. Ήταν κάτι που έπρεπε να ξεπεράσω πολύ γρήγορα. Θυμάμαι ότι ήμουν στο αμάξι, σταματάω στα δεξιά με alarm, παίρνω τους γονείς μου και τους είπα “δεν είμαι πια γιος σας, αλλά μπαμπάς”. Σαν να σταμάτησα να είμαι παιδί σε αυτή τη ζωή και έγινα πατέρας. Ήταν σαν να έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, ότι αυτόν τον ρόλο, που τον έδωσε ο Θεός θα τον τιμήσω.

Μετά από 20 ημέρες ήρθε ο μικρός στο σπίτι και γέμισε… Μετά από ένα χρόνο και κάτι, ήρθε και η πριγκίπισσά μας. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι όταν κάνουμε τα μπανάκια μας το βράδυ και καθόμαστε με τα μπουρνούζια μας και κάθε βράδυ κάνουμε και κάτι διαφορετικό».

 

Read More

And More