Παντελής Τουτουντζής: Ο κουμπάρος της Ελένης Φουρέιρα μιλάει για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και το ενδεχόμενο γάμου

Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο make up artist των celebrities αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και τις δυσκολίες που πέρασε η Ελένη Φουρέιρα, ενώ απάντησε και στο αν η τραγουδίστρια θα παντρευτεί με τον Αλμπέρτο Μποτία.

«Είναι πολύ δύσκολο παιδιά να σου συμβαίνει κάτι αγχωτικό, κάτι που έχει να κάνει με κάτι τόσο σοβαρό, τόσο προσωπικό και να ακούς παράλληλα σε μια τηλεόραση ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό, ενώ εσύ φοβάσαι ότι δεν θα συμβεί. Η Ελένη Φουρέιρα φοβήθηκε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μπορεί να χάσει το μωρό της.

Ήμουν διακοπές στην Κρήτη όταν μου το ανακοίνωσε. Θυμάμαι ότι πρέπει να λιποθύμησα και να συνήλθα 4-5 φορές. Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ με την Ελένη για τον γάμο» αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής.

 

«Για τη νομοθεσία της Ελλάδος, αν κινδυνέψει ο ένας από τους δύο πατεράδες, το παιδί μπορεί να δοθεί σε Ίδρυμα. Είχα κατάθλιψη λόγω των ρατσιστικών μηνυμάτων που μου έστελναν. Θα ξυπνήσω το πρωί, θα ανοίξω το Instagram και θα διαβάσω ένα μήνυμα “Ανώμαλοι”. Πόνεσα, σκοτείνιασα, έπαθα κατάθλιψη όμως είπα μια μέρα… θα πάω κατάθλιψη επειδή η κα Μαρία αρχίζει να με βρίζει επειδή η κοινωνία με έχει κάνει εύκολο στόχο;» τόνισε ο Παντελής Τουτουντζής.

Read More

And More