Παντελής Τουτουντζής: «Στα παιδιά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να έχουν δύο μπαμπάδες»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά βρέθηκε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make up artist αναφέρθηκε στα νεανικά του χρόνια στην Κρήτη, αλλά και στη ζωή του σήμερα, δίπλα στον σύντροφό του και τα δυο τους παιδιά.

«Μεγάλωσα στην Κρήτη στη δεκαετία του ’80 σε μία κοινωνία δύσκολη για ένα γκέι παιδί. Νομίζω όμως ότι το αντιμετώπισα όπως έπρεπε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το ταξίδι στην αρχή: φόβοι, απορρίψεις, μοναξιά, σκοτάδι. Επειδή τότε φοβόμασταν οτιδήποτε διαφορετικό, έπαιρνα ένα βάρος που μου δημιουργούσε όλη η κοινωνία», ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.

Και πρόσθεσε: «Οι γονείς μου ήταν παρατηρητές. Με άφησαν τον χώρο να το δουλέψω μόνος μου, δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό. Όταν τους το είπα, οι αγωνίες τους ήταν πολύ λογικές: αν θα έχω τη ζωή που θέλω, αν θα με αγαπήσει κανείς όπως έπρεπε», είπε για τη στιγμή που μίλησε ανοιχτά για τις επιλογές του.

Μιλώντας για την οικογένειά του: «Στα παιδιά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να έχουν δύο μπαμπάδες. Έρχεται ο γιος μου και λέει: “Μπαμπά, εμείς έχουμε δύο μπαμπάδες, ενώ ο Ιάσωνας ο κολλητός μου, έχει μπαμπά και μαμά”. Του είπα: “πολύ σωστά το λες, όπως υπάρχουν οικογένειες με δύο μαμάδες και οικογένειες μονογονεϊκές. Ο στόχος μας είναι να είστε ευτυχισμένοι”», είπε ο Παντελής Τουντουντζής για τον διάλογο με τον γιο του.

Read More

And More