Παντρεύεται η Φωτεινή Πετρογιάννη: Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Μία χαρμόσυνη αποκάλυψη έγινε στο ξεκίνημα του «Πρωινού», το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουλίου. Η Φωτεινή Πετρογιάννη παντρεύεται τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή!

Όλα ξεκίνησαν από μία συζήτηση μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της ομάδας του, στην οποία ο Τάσος Τεργιάκης επεσήμανε ότι δεν έχει χορέψει ούτε στον γάμο του και δεν θα το κάνει ούτε στην αυριανή τελευταία εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν!

«Εγώ εννοείται ότι χόρεψα στον γάμο μου» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και έδωσε… πάσα στις γυναίκες της παρέας, ρωτώντας τις αν έχουν παντρευτεί. «Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τη συνεργάτιδά του, με την ίδια να χαμογελά και να λέει: «Πιστεύω σύντομα».

«Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα! Συγκινήθηκε κιόλας… Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε» είπε ο παρουσιαστής και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής…  

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Με το καλό!

Read More

And More