Πάολα: Απαντά πρώτη φορά για την απόφασή της να τραγουδήσει στην πίστα λίγο μετά την τραγωδία των Τεμπών

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» παραχώρησε η Πάολα, η οποία αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις εμφανίσεις που είχε κάνει τέσσερις ημέρες μετά το σοκαριστικό δυστύχημα που είχε παγώσει το Πανελλήνιο. Τότε είχαν ξεσπάσει αντιδράσεις, καθώς ήταν από τους λίγους καλλιτέχνες που είχαν αποφασίσει να δουλέψουν, ενώ η Ελλάδα ήταν στα «μαύρα». 

«Αυτή την ιστορία δεν την γνωρίζει κανείς όπως έχει πραγματικά. Εκείνη την περίοδο όλα τα μαγαζιά σχεδόν, άνοιγαν. Εγώ ήμουν εκείνη που έλεγε να μην ανοίξουν από την Τετάρτη. Επίσης έλεγα τι νόημα έχει να κλείσουμε Παρασκευή και να ανοίξουμε Σάββατο; Πρέπει να ήμουν η μόνη που το έλεγε αυτό. Και τελικά δεν δούλεψε κανείς και έμεινα ολομόναχη, χωρίς να έχει ενημερώσει κανείς για αυτό. Ο ένας παρασύρθηκε από τον άλλο. Έγινε ξαφνικά εγώ αυτή που δεν έχει αισθήματα και συναίσθηση», είπε αρχικά η Πάολα. 

«Πήγα για αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν και δεν καταδέχτηκα να πληρωθώ. Ήξερα πως θα κριθώ για αυτό, αλλά ήξερα ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν ανάγκη το μεροκάματο. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι βοηθάω πολύ κόσμο χωρίς να το πω δημόσια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Πάολα.

Read More

And More