Παπανώτας για Κορομηλά: «Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν – Είναι η λιγότερο “χτυπημένη”»

Τη συνέντευξη-ποταμό που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα» σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Happy Day. Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκαν σχετικά με τα όσα δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega και είχε από πίσω 5 εκδότες, δεν την πείραζε κανένας. Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν. Είναι η λιγότερο “χτυπημένη” από όλους η Ρούλα Κορομηλά. Μας αρέσει να λέμε “αχ έχω χτυπηθεί πολύ”» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει για τα νούμερα, γιατί όταν κάποιος είναι δυνατός και κάνει νούμερα, πρέπει να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικός στις δηλώσεις του, στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους που ενδεχομένως δεν κάνουν. Ακόμη και αν θες να θριαμβολογήσεις, να χαρείς πρέπει να είσαι πιο φειδωλός., Θέλει μια σεμνότητα και να μην το κάνεις εις βάρος των άλλων» σχολίασε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο που δεν έχει φάει καμία συνάδελφός μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη, μιλάμε για bullying. Ας ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον Τύπο» δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό.

Read More

And More