Παράδεισος των Κυριών: Η συγκινητική σκηνή ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές – «Είναι τόσο κακό ένας άντρας να αγαπά έναν άλλον άντρα;»

Μια πολύ συγκινητική σκηνή παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο της σειράς «Παράδεισος των Κυριών» στον Alpha. Κι αυτό μιας και ο Στέφανος και ο Ρένος παραδέχθηκαν ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο άνδρες κάθισαν στον καναπέ και ο Στέφανος προσπάθησε αρχικά να λύσει τον Ρένο για να μοιραστεί κι εκείνος την δική του αλήθεια και να απαλλαχθεί από τα δεσμά του. «Ότι και να μου λες δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να έρθουμε ποιο κοντά! Αφού το ξέρω, το βλέπω ότι νιώθεις και συ το ίδιο».

Ο έτερος ήρωας της καθημερινής σειράς «Παράδεισος των κυριών» ωστόσο έμοιαζε να μην μπορεί να εξομολογηθεί όσα αισθάνεται. «Δεν έχει σημασία τι νιώθουμε! Πρέπει να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας, εντάξει; Ντρέπομαι! Ντρέπομαι πάρα πολύ, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Με αηδιάζω, με σιχαίνομαι».

«Γιατί; Είναι τόσο κακό πια να αγαπάει ένας άνθρωπος έναν άλλον άνθρωπο; Ένας άντρας έναν άλλον άντρα; Γιατί; Ποιον πειράζουμε; Ποιον ενοχλούμε; Γιατί να πρέπει να νιώθουμε κατώτεροι, άρρωστοι, ανώμαλοι επειδή απλά αγαπάμε;» αποκρίθηκε τότε, με επιμονή, ο Στέφανος για να υποχωρήσει ο Ρένος και να πέσει στην αγκαλιά του λέγοντας του τα εξής. «Δεν έχεις καταλάβει. Δεν κατηγορώ τον κόσμο γιατί κι εγώ αυτό νιώθω. Ότι είμαι άρρωστος, ανώμαλος»

 

Read More

And More