“Παραιτήθηκα από την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ”

Πριν αρκετά χρόνια, η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσίαζε το δικό της μαγκαζίνο στην κρατική τηλεόραση μαζί με τον Γιάννη Δάρρα και τον Ηλία Μαμαλάκη. Ωστόσο, ο καταξιωμένος σεφ παραιτήθηκε μόλις στην τρίτη εκπομπή με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με την γνωστή δημοσιογράφο.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Ευτυχείτε και μίλησε για την παίκτρια του Survivor και την τότε παραίτησή του…

“Ούτε τα trailer του Survivor βλέπω, μου είναι παντελώς αδιάφορο! Το άκουσα και μου έκανε εντύπωση γιατί η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια κοπέλα σύγχρονη μεν όμορφη αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ αθλητικός τύπος. Είχα παραιτηθεί τότε από την εκπομπή της Ανθής στην ΕΡΤ. Μου είχαν πει ότι θα έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο, στη ροή της πρώτης και της δεύτερης εκπομπής δεν τον πήρα αυτό τον ρόλο. Εμένα δεν με ενδιέφερε να πάω να μαγειρεύω και να κάνω μια συνταγή στην ροή της εκπομπής και στην τρίτη εκπομπή παραιτήθηκα. Το τηλέφωνο του κ. Δάρρα το έχω ακόμη στο κινητό μου, της κ. Σαλαγκούδη δεν το έχω. Νομίζω μετά από λίγο η εκπομπή διακόπηκε” τόνισε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

 

Read More

And More