Πάρης Σκαρτσολιάς – Βιργινία Δικαιούλια: Ανακοίνωσαν στην κάμερα το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Βιργινία Δικαιούλια οι οποίοι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός από το Καφέ της Χαράς και η πρώην παίκτρια του Survivor το βράδυ της Τρίτης έκαναν τη νέα τους βραδινή έξοδο, μιλώντας στους δημοσιογράφους

«Είμαστε δυο χρόνια μαζί. Η σχέση είναι κάτι που αφορά εμάς, δεν αφορά τον κόσμο, ζηλεύομε ο ένας τον άλλο στα φυσιολογικά πλαίσια της σχέσης», σχολίασαν αρχικά, ενώ αποκάλυψαν πως πρόσφατα συγκατοίκησαν… Έχουμε κάνει το επόμενο βήμα και συγκατοικούμε», ενώ η Βιργινία Δικαούλια παραδέχτηκε:  «Ο Πάρης κάνει περισσότερες δουλειές από μένα στο σπίτι».

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164