Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεσπά: “Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να ψάχνουν αφορμή να βγουν μπροστά στην κάμερα”

Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού για την εποχή που αποφάσισε να πάρει μέρος στο Fame Story, τη σύζυγο και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, αλλά και για όλους εκείνους που βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο και κάνουν τα πάντα για να προβληθούν.

«Δεν μου αρέσει η λογική και η φιλοσοφία του μαϊντανού για να το πω κι έτσι. Ξερνάω όταν βλέπω κάποιους καλλιτέχνες να ψάχνουν να βρούνε την παραμικρή αφορμή, έτσι ώστε να βρεθούν μπροστά από μία κάμερα, από έναν φωτογραφικό φακό ή να κάνουν ένα εξώφυλλο» είπε έξω από τα δόντια ο γνωστός τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο της εξομολόγησής του, ο Θάνος Πετρέλης είπε: «Η πολύ μεγάλη δημοφιλία που υπήρξε τότε, δεν έκανε τα μυαλά μου να πάρουν αέρα. Ίσα ίσα που με έφερε πιο κοντά στον κόσμο. Αγαπούσε τον Θάνο που είχε γνωρίσει σε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν συνάδελφοι, όλοι το ξέρουμε, οι οποίοι μπορεί να μη θέλουν ο κόσμος να ανέβει στην πίστα, να μη θέλουν ο κόσμος να έρθει στα καμαρίνια. Ίσως να πρέπει να τους τιμωρήσει ο κόσμος γι’ αυτή  την αλαζονική συμπεριφορά».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More