Πάτρα – Ανδρέας Ηλιάδης: Συγκινεί μετά τη κατάθεσή του – «Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν αρκετή να αγκαλιάσει την Τζωρτζίνα»

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε ο Ανδρέας Ηλιάδης, ο διευθυντής της ΜΕΘ παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίο.

Ο άνθρωπος, ο οποίος λειτούργησε ως φύλακας «άγγελος» για την 9χρονη Τζωρτζίνα, το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα και είναι πιθανόν ο πιο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση θρίλερ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες κατά την έξοδό του από την ανακρίτρια.

Μετρημένος στα λόγια του, ο γιατρός είπε χαρακτηριστικά: «Ζητήθηκε από την κα Ανακρίτρια αν μπορώ να βοηθήσω και να συμβάλλω στην πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο θεσμικός μου ρόλος, όπως σας είπα, είναι συγκεκριμένος. Είπα με απόλυτη αλήθεια αυτά που έπρεπε να πω στην ανακρίτρια. Νιώθω ήρεμος και ότι άσκησα αυτή την υποχρέωση που έχω ως ιπποκρατικός γιατρός. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Θα ξαναπώ αυτό που είπα το πρωί. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν αρκετή να αγκαλιάσει την Τζωρτζίνα. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν το τελευταίο παιδί».

Όταν ρωτήθηκε για το λόγο που ειδοποίησε τότε το Χαμόγελο του Παιδιού, σημείωσε πως «είναι γραμμένο στη δικογραφία, στην ανάλυση της ανακρίτριας. Νομίζω ότι θα το μάθετε αργότερα».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το T-live:

Read More

And More