Πάτρα – Απόστολος Λύτρας: «Η Ρούλα δεν μπορεί να βγει από το σπίτι, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της»

O Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της μητέρας των τριών παιδιών που έχουν χάσει την ζωή τους στην Πάτρα, μίλησε στον ANT1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με την μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της», ξεκαθάρισε ο Απόστολος Λύτρας.

«Είναι ανθρωποφαγία»

Στη συνέχεια ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για τις αντιδράσεις καθημερινά στα ΜΜΕ: «Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα που ουδέποτε έχουν συμβεί, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική. Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο.

Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση. Βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία», είπε σε έντονο ύφος ο Απόστολος Λύτρας.

Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση»,  είπε ο Απόστολος Λύτρας και συμπλήρωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου: «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».

Read More

And More