Στο T-live

Πάτρα: «Δέχτηκα οχλήσεις για να σταματήσω το θέμα θανάτου» καταγγέλλει γνωστός δημοσιογράφος στο T-live

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Σύφαντος μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Απριλίου στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live για τις οχλήσεις που δέχτηκε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την οικογένειά της, όταν ασχολήθηκε δημοσιογραφικά με τους θανάτους των τριών παιδιών τους.

Ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας tempo24news είχε δεχτεί προειδοποίηση και από τη Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Έχουμε δύο μηνύματα, τα οποία δεχτήκαμε όταν αναρτήσαμε ότι το τρίτο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο της Πάτρας. Όταν αναρτήσαμε αυτό το θέμα, ήταν 12 Απριλίου του 2021. Μας προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση, στην κυριολεξία συγκλονιστήκαμε από το γεγονός ότι το τρίτο παιδί της οικογένειας, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Ρίου.

Δείξαμε την είδηση και είπαμε ότι το τρίτο παιδί χαροπάλευε. Ακριβώς πέντε λεπτά μετά την ανάρτησή μας, λαμβάνουμε μήνυμα από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου να κατεβάσουμε την ανάρτηση και να της πούμε ποιος μας έδωσε αυτές τις πληροφορίες. Αυτή ήταν η αντίδρασή της και σας μιλάω για τις μεταμεσονύχτιες ώρες» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σύφαντος, ο οποίος εξήγησε ότι η αδερφή της 33χρονης του είπε ως δικαιολογία για την αντίδρασή της, πως υπάρχουν παππούδες που δε γνωρίζουν την κατάσταση.

«Αυτή η αντίδραση ήταν κάτι που ειλικρινά μας παραξένεψε και έδειξε γι’ ακόμα μία φορά την αγωνία της οικογένειας, όταν κάποιο παιδί πάθαινε κάτι, να μην προκύπτουν ζητήματα δημοσιότητας. Όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, την περίοδο που ξεκινούσαν οι έρευνες για τα τρία παιδιά, δημοσιεύουμε την είδηση ότι η οικογένεια μέσω της Δήμητρας Πισπιρίγκου δεν ήθελε να δημοσιοποιούνται ζητήματα υγείας των παιδιών και πάλι η Δήμητρα Πισπιρίγκου αντέδρασε και μας είπε να κατεβάσουμε την εν λόγω ανάρτηση και να της πούμε με ποιο δικαίωμα δημοσιεύουμε δικό της sms» κατέληξε ο δημοσιογράφος στο T-live.

Read More

And More