Στο T-live

Πάτρα: Ο διανομέας που έκανε έρανο για τους γονείς των τριών παιδιών απαντά που πήγαν τα χρήματα

Την αντίδραση των δύο γονιών από την Πάτρα προκάλεσε με όσα είπε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, κ. Χρήστος Ρουγκάλας στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο. Οι δύο γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών χρόνων θα καταθέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 24/2.

Ειδικότερα, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών υποστήριξε μιλώντας στο Mega, πως όταν οι δύο γονείς έχασαν τη Μαλένα, οι διανομείς της Πάτρας θέλησαν να τους βοηθήσουν οικονομικά, συγκεντρώνοντας ένα ποσό περίπου 650 ευρώ για την κηδεία του. Αυτή η κίνηση όμως συνδέθηκε από τον Στρατηγό με την αγορά μίας μηχανής από τον πατέρα.

Το T-live εντόπισε τον διανομέα, Γ. Αθανασίου, που πήγε το χρηματικό ποσό στους δύο γονείς. Ο ίδιος τόνισε πως ο έρανος δεν συνδέεται με την αγορά μοτοσυκλέτας. «Ο πατέρας δούλευε και ντελίβερι, τον έβλεπα όλη τη μέρα στους δρόμους και από τη θέση μου έκρινα ότι έπρεπε να μαζέψω κάποιους συναδέλφους ώστε να μαζευτεί ένα ποσό εκ μέρους για να δοθεί στην οικογένεια. Τα λεφτά σίγουρα θα πήγαν στο μνήμα του παιδιού. Η μηχανή αγοράστηκε μετά από ενάμιση χρόνο» είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν συγκλονισμένοι όλοι όταν έγινε αυτή η πράξη από μεριάς μας, και συγκινήθηκε τόσο πολύ στην αρχή που δεν ήθελε τα χρήματα. Μας ευχαρίστησε μετά και του είπα ότι έπρεπε να γίνει αυτή η πράξη. Ήταν κάπου στα 600-700 ευρώ. Δεν γνώριζα για οικονομικά, αλλά από τη στιγμή που το έβλεπα το παλικάρι να δουλεύει ώρες στο μηχανάκι, έκρινα αυτό. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι αυτοί θέλουν τα αίτια των θανάτων των παιδιών τους».

Read More

And More