Πάτρα: Σοκαριστικές μαρτυρίες για τη σπιτονοικοκυρά – «Είχε λίρες και φοβόταν να μην τις της κλέψουν»

Μετά τις αποκαλύψεις για την κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, όπως έχει γίνει γνωστό.

Η Γιώτα Κηπουρού, η οποία επικοινώνησε με γιατρούς του νοσοκομείου του Ρίου, όπου νοσηλεύτηκε η εν λόγω γυναίκα από τις 9 έως 12 Σεπτεμβρίου 2020, επεσήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4 στο T-live ότι ως ληξιαρχική πράξη θανάτου επισημαίνεται «το νεόπλασμα μήτρας, οστεολογικές βλάβες», δηλαδή καρκίνος.

Ωστόσο, οι γιατροί σημειώνουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου υπάρχουν και άλλες συνοδές παθήσεις.

Συγγενικά πρόσωπα και φίλοι της μοναχικής 69χρονης καταγγέλλουν στο T-live ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας και δε μπορούν να δικαιολογήσουν τον αιφνίδιο θάνατό της. «Μπήκε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο κατέληξε. Όπως ενημερώθηκα, η γυναίκα που την πρόσεχε, ειδοποίησε τον Μάνο και του είπε «έλα πάνω, δεν είναι καλά η κα Εύη, δε μιλάει». Όταν ο Μάνος ανέβηκε πάνω, δεν ξέρω σε τι κατάσταση τη βρήκαν. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο και πήγε και την πήρε.

Από ό,τι κατάλαβα, ειδοποίησα ασθενοφόρο και πήγε και την πήρε. Από ό,τι κατάλαβα είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον».

Αίσθηση προκαλεί μαρτυρία στο T-live σχετικά με την παρουσία της 69χρονης σπιτονοικοκυράς. «Η σπιτονοικοκυρά είχε λίρες και φοβόταν να μην τις της κλέψουν».

Άλλη μαρτυρία αποκαλύπτει στο T-live, πώς στις τελευταίες τους επικοινωνίες, η 69χρονη έλεγε ασυναρτησίες και τα είχε κάπως χαμένα. 

«Θα πεθάνεις σε έξι μήνες»

«Μου είχε αναφέρει πως ο Μάνος και η Ρούλα της είχαν πάει έναν παθολόγο στο σπίτι, αφού είχε βγει από το νοσοκομείο. Με διάγνωση σκλήρυνση κατά πλάκας. Το 2016 ή το 2017. Και όταν τελείωσε η ιατρική επίσκεψη, μπήκε η Ρούλα στο δωμάτιό της κλαίγοντας και όταν η σπιτονοικοκυρά τη ρώτησε τι έχει και γιατί κλαίει, η Ρούλα της απάντησε πως θα πεθάνει σε έξι μήνες. “Θα πεθάνεις σε έξι μήνες” της είπε ξανά η Ρούλα, χωρίς να της λέει την αιτία από την οποία θα πέθαινε» λέει πρόσωπο στην εκπομπή του Alpha.

Read More

And More