Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη: «Ποτέ δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό»

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» για τη νέα καθημερινότητά της στο Μεξικό, όπου ζει τον τελευταίο καιρό με τον σύντροφό της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν και για την οποία είχε εξομολογηθεί κάποια πράγματα, στο πλαίσιο των αποκαλύψεων του #metoo.

«Υπάρχουν κάποιες δουλειές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη και η σεξουαλική παρενόχληση δεν ήταν σε δουλειά που είχα ήδη. Δεν ήταν εφικτό για μένα να πω ναι και να προχωρήσω μετά από αυτό. Ποτέ δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό στην ουσία. Ακόμα και όταν μίλησα, δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Μίλησαν άλλοι για περιστατικό με τον ίδιο άνθρωπο» ανέφερε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη στην Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν είναι λόγος αυτός που με έκανε να φύγω από την Ελλάδα, είναι όμως ένας λόγος που μου έβαλε λίγο φρένο. Μίλησα γιατί αισθάνθηκα ότι πρέπει να πω ότι αυτό όντως συμβαίνει, αισθάνθηκα την ανάγκη να πω ότι μου έχει συμβεί και μένα. Είναι ένα κουτάκι μέσα μου που δεν το έχω ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το ανοίξω».

Διάβασε εδώ επίσης:

Πατρίτσια Περιστέρη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση στο T-Live για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Read More

And More