Παυλίνα Βουλγαράκη: “Η μητέρα μου από την στεναχώρια της έπαθε καρκίνο, ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες”

Η τραγουδοποιος Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια μιλά για τη ζωή της, αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, σε μια περίοδο που οι γονείς της βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα, με αρνητική δημοσιότητα. Εξηγεί γιατί πήγε στην πρώτη της οντισιόν, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, ενώ περιέγραψε τις συνεργασίες της με τον Μπάμπη Στόκα και τον Ψαραντώνη. 

Eίναι μια πληγή ότι δεν τραγουδάμε. Έκανα την καραντίνα μόνη μου και αποφάσισα να κάνω τις σκέψεις μου podcast. O αδελφός μου ο Διονύσης είναι και ο πιο στενός μου συνεργάτης. Το Παυλίνα προέκυψε από κλήρωση γιατί τις γιαγιάδες μου τις έλεγαν Χάιδω και Χαρίκλεια και δεν άρεσαν αυτά τα ονόματα στους γονείς μου.

Το επίθετό μου θα το συγκρίνω με την μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα εγώ ξεκίνησα την πορεία μου στη μουσική. Μάλιστα δεν είπα το όνομά μου, στη οντισιόν! 

Όταν ήμουν 13 έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και κάηκε. Για ένα χρόνο δεν είχαμε σπίτι. Ήταν τραύμα για μένα. Επίσης τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος. Τώρα μπορώ να καταλάβω…

Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. ‘Ολη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι.  Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα.

Διάβασε εδώ: Παυλίνα Βουλγαράκη στο TLIFE: Το όνομα της οικογένειάς που της έκλεισε πόρτες, τα τραύματα της δύσκολης εποχής και το νέο τραγούδι που έγινε επιτυχία

Read More

And More