Παύλος Μαρινάκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου με τη σύζυγό του και τον γιο τους – Φωτογραφίες

Σε μια από τις συνηθισμένες βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Παύλο Μαρινάκη με την οικογένειά του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η γοητευτική δικηγόρος έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο και από εκείνη την ημέρα ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές με τον γιο τους, στον οποίο θα δώσουν το όνομα Δημήτρης. Το ζευγάρι έχει μπει σε μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα και προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τα πατήματά του.

«Δεν υπάρχει πιο βαρύς τίτλος από τον τίτλο του πατέρα και της μητέρας. Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες καταλαβαίνεις πόσες θυσίες κάνει μία γυναίκα που αφιερώνουν όλο τους το είναι σε ένα παιδί. Ακόμα δεν έχω αλλάξει πάνες, ξέρω άμα χρειαστεί. Είναι η ζωή σου μέχρι εκείνη τη μέρα, και η ζωή σου επόμενη τη μέρα και μετά. Δεν θα το συνέκρινα με τίποτα άλλο» είχε δηλώσει o Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του στο The 2night Show.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Παύλο Μαρινάκη με τη σύζυγό του, Κατερίνα και τον γιο τους στο κέντρο της Αθήνας. Οι τρεις τους βγήκαν να απόλαυσαν τη βόλτα του με τον μικρό τους και όπως θα δεις έκαναν παράλληλα και τα ψώνια τους.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More