Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Δεν είναι εύκολο να αποχωρίζεσαι το παιδί σου αλλά τι εύκολο έχει η ζωή; Τίποτα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της, τον ρόλο της ως μητέρα και της σχέση με την κόρη της, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες απώλειες της ζωής.

«Δεν κάνω όνειρα για την κόρη μου, προσπαθώ να την καταλάβω και να ζήσω κάθε στιγμή μαζί της. Πήγαμε με την κόρη μου μαζί στο Μεξικό γιατί όσο η μαμά κάνει τη νέα αποφασίσαμε να κάνουμε μακρινά ταξίδια. Επιτρέπω κάποιες φορές στην κόρη μου να δει πόσο ευάλωτη είμαι», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου και συνέχισε: «Σπουδάζω στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ιστορία του ευρωπαϊκού πολιτισμού και αυτό με κάνει να νιώθω νέα. Είμαι σε μια εποχή που ανακαλύπτω ότι πρέπει να αγαπάω πιο πολύ την Πέγκυ».

«Υπάρχουν απώλειες που δεν γιατρεύονται ποτέ, αλλά όταν αγαπάς τη ζωή, θες να ζήσεις και να γνωρίσεις και άλλους ανθρώπους, σηκώνεται σιγά σιγά και πας παρακάτω. Δεν είναι εύκολο να αποχωρίζεσαι το παιδί σου αλλά τι εύκολο έχει η ζωή; Τίποτα», σημείωσε στη συνέχεια η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Κλείνοντας η Πέγκυ Σταθακοπούλου συμπλήρωσε: «Φέτος είχα αποφασίσει ότι δε θα κάνω θέατρο αλλά ήρθε η πρόταση του Σωτήρη Τσαφούλια που εκτιμώ για όσα έχει κάνει στο θέατρο και στον κινηματογράφο».

Read More

And More