Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Έκανε θόρυβο, σταμάτησα την παράσταση και τον κοίταζα μέχρι να σταματήσει»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αυτοάνοσα νοσήματα που αντιμετωπίζει αλλά μίλησε  και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεν με τρομάζει η φθορά του χρόνου. Παρατηρώ τις αλλαγές σε νεανικές φωτογραφίες και νιώθω μία γλυκιά μελαγχολία. Δεν έχω παράπονο, με φλερτάρουν οι άνδρες. Ζούμε κάπως χίπικα, δεν είναι απαραίτητο να μαγειρέψουμε, να στρώσουμε το κρεβάτι, να βάλουμε τα ρούχα στη θέση τους.

Νιώθω μοναξιά τώρα που η κόρη μου σπουδάζει, μου λείπει. Οι πορείες των ανθρώπων μοναχικές είναι εν τέλει. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Όταν νιώθω ότι χρειάζομαι φως γιατί είμαι μπερδεμένη, λυπημένη ή φοβισμένη, αναζητώ βοήθεια», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Έχω κάμποσα αυτοάνοσα νοσήματα, έχω φοβηθεί πολλές φορές και μιλάω για φόβο, μιλάω για φόβο. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα πλάσμα που αγάπησα πολύ. Πήρα θάρρος, τρυφερότητα, γιατί ήταν αγωνίστρια σε όλα της. Δεν έχω κάνει παρατήρηση σε θεατή στο θέατρο επειδή έκανε θόρυβο, αλλά σταμάτησα την παράσταση και τον κοίταζα μέχρι να σταματήσει».

Read More

And More