Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη της – «Πάλεψα 7 χρόνια να γίνω μητέρα»

Για την ιδιαίτερη σχέση μαμάς και κόρης, μίλησαν η Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της, Χριστίνα στην εκπομπή «Ελένη»

«Με πειράζει συνεχώς η κόρη μου. Νομίζω ότι αυτό το στοιχείο που έχουμε γενικά μεταξύ μας, είναι αυτό που έχει κάνει τη σχέση μας μοναδική. Είμαστε κοντά σαν προσωπικότητες, σαν χαρακτήρες, σαν ψυχές», ανέφερε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Και η κόρη της πρόσθεσε: «Είχα την αίσθηση ότι τη μαμά μου την γνωρίζει ο κόσμος επειδή από μικρή που ήμουν, μας σταματούσανε στο δρόμο και της μιλούσανε. Όταν την εκτίμησα και κατάλαβα την δουλειά της, είναι τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ το θέατρο και την δουλειά της με άλλο μάτι. Τώρα συγκινούμαι, περνάμε διάφορες φάσεις μέσα στην παράστασ», είπε η νεαρή Χριστίνα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

«Ετοιμάζομαι για πανελλήνιες για την Ιατρική. Συνεχίζω παράλληλα και τον στίβο και προσπαθώ να βγαίνω, δεν μένω πολύ στο σπίτι», πρόσθεσε η κόρη της ηθοποιού.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Συγκινημένη η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για την περίοδο που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί.

«Πάλεψα 7 χρόνια για να γίνω μητέρα και εκείνη την περίοδο κατάλαβα ότι πραγματικά ήθελα να γίνω μητέρα. Δεν έγινα μητέρα γιατί είθισται, έγινα μεγάλη σε ηλικία μητέρα, ήξερα ότι το ήθελα πάρα πολύ και πάλεψα γι’ αυτό. Εκτιμώ το κάθε μας λεπτό που είμαστε μαζί», είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην κάμερα του Mega.

Read More

And More