Πείτε… “Splash” για ένα δροσερό καλοκαίρι!

Πείτε… “Splash” για ένα δροσερό καλοκαίρι! Πείτε… “Splash” για ένα νεανικό, πολύχρωμο, κεφάτο καλοκαίρι… Πείτε… “Splash” αν θέλετε το Epsilontv να είναι το κανάλι το οποίο φέτος θα σας κρατήσει συντροφιά όλες τις ζεστές μέρες και νύχτες του θέρους!

Με άλλα λόγια; “Splash” είναι η brand-new καλοκαιρινή πρόταση του καναλιού των Μελισσίων, μιας και η ψυχαγωγία δεν πάει για… βουτιές!

Στις τηλεοπτικές επάλξεις θα βρεθούν η Μαντώ Γαστεράτου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και φυσικά θα έχουν και παρέα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Η Μαντώ Γαστεράτου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Δώρος Παναγίδης και η Έλενα Κρεμλίδου, θα μας κρατήσουν την καλύτερη καλοκαιρινή συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Epsilon TV.

Καθημερινά και για τρεις απολαυστικές ώρες, θα κάνουμε «SPLASH» σε ό,τι μας κάνει να περνάμε καλά και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Η καινούργια καθημερινή μας παρέα, θα μας μεταφέρει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο όλα τα τελευταία νέα των celebrities, με πλούσιο ρεπορτάζ για ό,τι συμβαίνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μετά την… «Splash ενημέρωση», σειρά έχουν τα παιχνίδια… Παιχνίδια όχι μόνο στο studio αλλά και παιχνίδια εκτός, με τους τηλεθεατές να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η αγαπημένη τετράδα δε θα μείνει μόνο εκεί. Θα παραδίδει καθημερινά μαθήματα… «νεανικών» (τι είναι πια αυτό #hashtag και το tag 😉 ενώ, θα φιλοξενεί και θέματα που αφορούν στον αθλητισμό, στον πολιτισμό αλλά και στην καθημερινότητά μας.

Το «SPLASH», θα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και θα μας μεταφέρει τις όμορφες εικόνες του τόπου μας, με τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Τέλος, δε θα μπορούσαν να λείπουν αγαπημένοι καλεσμένοι, οι οποίοι θα έρχονται στο στούντιο, θα «ανακρίνονται»,  αλλά και θα διασκεδάζουν με τα παιχνίδια που τους επιφυλάσσουν οι τέσσερις «SPLASH τύποι».

Αυτό το καλοκαίρι κάνουμε «SPLASH» στα καλύτερα, με την καλύτερη παρέα, μόνο στο Epsilon TV.

«SPLASH», Πρεμιέρα, Δευτέρα 9 Ιουλίου, ζωντανά στις 11.00 στο Epsilon TV!..”

Read More

And More