Πελαγία Καζολέα – Survivor: Με αυτό το γνωστό μοντέλο είναι ζευγάρι

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor ξεκίνησε. Το βράδυ της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ με Μαχητές και Διάσημους να έχουν ήδη αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο.

Ανάμεσα στους φετινούς παίκτες και η Πελαγία Καζολέα: Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο της showbiz. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Πελαγία Καζολέα – Στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον σύντροφό της;

Η εκπομπή Πάμε Δανάη και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως η Πελαγία Καζολέα είναι ζευγάρι με το μοντέλο, Γιώργο Καβακάκη.

Ο ίδιος μάλιστα έχει δεχτεί ήδη πρόταση για το φετινό Survivor μιας και η παραγωγή θέλει να εξελίξει το ριάλιτι γύρω από ένα δυνατό love story, όπως αυτό του Σάκη και της Μαριαλένας.

Read More

And More