Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος. Όπως είπε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, οι Ελληνίδες έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου και δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημιστικά σποτ με υπέρβαρες γυναίκες.

«Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος και πρόσθεσε:

«Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε».

Στη συνέχεια, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε: «Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More