Περικλής Κονδυλάτος για My Style Rocks: «Δεν θα έδινα το κόσμημά μου στην Emilia, δεν είναι της αισθητικής μου»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στο «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τετάρτης για να μιλήσει σχετικά με όσα έγιναν στο My Style Rocks με το κόσμημα που δημιούργησε ο ίδιος και η Emilia Vodos φόρεσε χωρίς τη συγκατάθεσή του.

«Είναι μια άβολη κατάσταση για όλους μας, γιατί σε αυτόν τον χώρο που είναι μικρός, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Είδαμε ξαφνικά ένα κόσμημα που είχαμε δημιουργήσει για μια επίδειξη του Βασίλη Ζούλια υψηλής ραπτικής σε ένα τηλεοπτικό show, που εννοείται αγαπώ. Δεν είχαμε δώσει τη συγκατάθεσή μας. Υποτίθεται ότι η κοπέλα που βοηθάει την Emilia το πήρε για τον εαυτό της και όχι για το My Style Rocks,. Δεν θα το έδινα στο συγκεκριμένο κορίτσι, χωρίς να έχω κάτι μαζί της. Δεν είναι στην αισθητική μου» ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Δεν το δώσαμε εμείς το κόσμημα. Με ενόχλησε που δεν ήξερα ότι θα βρίσκεται στο παιχνίδι και ότι θα το φορούσε το συγκεκριμένο άτομο. Ο Στέλιος Κουδουνάρης με πήρε τηλέφωνο και απολογήθηκε, είναι προς τιμήν του» συμπλήρωσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Read More

And More