Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Εγώ δεν αναφέρθηκα ποτέ σε αυτή την κοπέλα»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» για να μιλήσει για τις εξελίξεις στο φετινό Survivor. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για την Δανάη Μπάρκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος είχε δηλώσει για την παρουσιάστρια στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»: «Η Δανάη Μπάρκα για μένα έκανε πάρα πολλά φάουλ στη σειρά. Με τον τρόπο που μίλησαν για μένα, μη όντας εγώ μπροστά, δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Με αυτά τα κιλά που είναι, με τα οποία εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και μου φαίνεται και πανέμορφη κοπέλα, όταν φτάσει 45 ή 50 χρονών, δεν θα είναι υγιής. Μπορούν να σας το πουν και άνθρωποι που είναι ήδη σε αυτή την ηλικία με αυτά τα κιλά».

Ο σχεδιαστής μόδας ξεκαθάρισε, το πρωί της Τρίτης μέσα από το Open:

«Όταν κάνω κάποιες συνεντεύξεις που δεν πηγαίνω live στις εκπομπές, το μοντάζ μπορεί να εμφανίσει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Εγώ όλα αυτά που είπα ήταν ενωτικά, είπα ότι είναι μία όμορφη κοπέλα. Δεν θέλω να υπάρχει συνέχεια. Ήθελα να τεκμηριώσω την προγενέστερη δήλωσή μου, δεν ήθελα να αναφερθώ σε κάποιο όνομα και να ξεκινήσουμε από την αρχή να το συζητάμε ξανά και ξανά. Δεν με ενδιαφέρει αυτό και δεν μου αρέσει να με συζητάνε κατ’ αυτόν τον τρόπο», επισημαίνει ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα αυτή, στην κυρία Μπάρκα. Εκείνη αναφέρθηκε μετέπειτα σε μένα και αναγκάστηκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν με κάλεσαν. Άρχισαν να με βρίζουν και να λένε ότι η δουλειά μου δεν πάει καλά», υπογράμμισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Θέλω να πω ότι της στέλνω την αγάπη μου, εύχομαι να είναι καλά», είπε θέλοντας να δώσει τέλος στο θέμα ο Περικλής Κονδυλάτος μέσα από το «Πρωινό ΣουΣού».

Read More

And More