Περικλής Κονδυλάτος: Βάζει «τελεία» στις επίμαχες δηλώσεις του για τις γυναίκες – «Δεν θέλω να μείνει αυτό έτσι»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για να ξεκαθαρίσει και να κλείσει μια και καλή το θέμα που προέκυψε με τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του γύρω από τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία.

«Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας και έχασε αυτή τη κολώνα, την τεράστια που είχε η οικογένεια» ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Στεναχωρήθηκα σίγουρα, γιατί θέλω να νιώθω ότι κάνω καλό με αυτά που λέω και ότι δεν δημιουργώ πρόβλημα σε κανέναν. Όμως, δεν μπορούμε να χαϊδεύουμε αφτιά. Εάν η άποψή μου είναι τόσο λάθος, γιατί δεν την αγνοούν; Δεν θέλω να μείνει αυτό έτσι. Δεν είπα εγώ να μαγειρεύει δύο φαγητά, ούτε να μαζεύει τα ρούχα που πετάει ο άντρας στο σπίτι», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή του Open.

«Εμένα μου έστειλαν πολλές κυρίες μηνύματα, που μου είπαν «μπράβο σου, εμείς καταλάβαμε ότι δεν το είπες υποτιμητικά για τις γυναίκες». Δεν το είπα έτσι, γιατί παρεξηγούμαι δηλαδή;», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

«Να σας πω πότε θα μου άρεσε να δουλεύει μία γυναίκα; Όταν θα ήταν μειωμένο το ωράριό της και αυξημένες οι αποδοχές της, για να μπορεί να μεγαλώσει σωστούς ανθρώπους που θα βγουν στην κοινωνία και δεν θα υπάρχει αυτή η ζούγκλα. Ένα μικρό παιδί χρειάζεται απόλυτα τη μητέρα του», κατέληξε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Read More

And More