Περιστέρι: Σοκαρισμένος ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή – «Θρηνούμε, χάσαμε το παιδί μας»

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε στον Alpha ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι, ενώ αναζητείται ο Πακιστανός σύντροφός της. Όπως υποστήριξε, η κόρη του τού έλεγε πως είναι ευτυχισμένη με τον αγαπημένο της.

«Δεν είχε κάνει παράπονα. Ίσα – ίσα έλεγε ότι είναι ευτυχισμένη, ότι περνούσε καλά και όλα ήταν τέλεια. Τι μπορεί να έγινε σε έναν καβγά… Δεν δίνω δίκιο στον Πακιστανό φίλο της γιατί πολύ απλά -θα με πείτε ρατσιστή- δεν μ’ αρέσουν τέτοιου είδους άνθρωποι» είπε αρχικά ο πατέρας της στην εκπομπή Alpha Τώρα.

«Εκεί που έβλεπα τις ειδήσεις, μου έστειλε μήνυμα η μικρή μου κόρη που ήταν μαζί. Μου έγραψε “μπαμπά πέθανε η Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι, ο σύντροφός της”. Δε μου είχε πει ότι είχαν προβλήματα. Όλα τα ζευγαράκια σε αυτήν την ηλικία έχουν προβλήματα. Δεν πιστεύω ότι φτάσαμε σε αυτό το στάδιο, να μπορείς να σκοτώσεις ένα κοριτσάκι 17 χρονών. Δεν έχουμε κάτι να κάνουμε από εδώ και πέρα, απλώς θρηνούμε. Χάσαμε το παιδί μας, έχουμε άλλα τρία από πίσω… Τι να πω» πρόσθεσε συγκλονισμένος ο πατέρας της 17χρονης.

Read More

And More