Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν συνεχίζει στο σίριαλ της ΕΡΤ – Ποια ήταν η επικοινωνία που είχε από το νοσοκομείο με την εταιρία παραγωγής

Θα συνεχίσει τελικά ο Πέτρος Φιλιππίδης στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»;

Έντονη ήταν η φημολογία το Σαββατοκύριακο περί παραίτησης του ηθοποιού από το σίριαλ της Κρατικής Τηλεόρασης. Όπως μετέφερε ο Αλέξης Μίχας, ο Πέτρος Φιλιππίδης δε θα συνεχίσει τον ρόλο του, όπως επιθυμούν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ. Ο δημοσιογράφος είχε επικοινωνία με την εταιρία παραγωγής της σειράς και, όπως του είπαν, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής πρόθεση παραίτησης. Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο ηθοποιός με την εταιρία μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν ήταν την Παρασκευή και τους είπε, μάλιστα, ότι αισθάνεται καλύτερα και θα μπορούσε να δώσει το παρών στα γυρίσματα.

Πώς θα γίνει, όμως, η αποχώρησή του;

Τα τρία σενάρια είναι:

  • Ο Πέτρος Φιλιππίδης να γυρίσει κάποια επεισόδια και να αποχωρήσει ομαλά
  • Μέσω διήγησης των ηρώων να ολοκληρωθεί ο ρόλος
  • Να υπάρξει αντικατάστασή του στον ρόλο από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος ήταν και η αρχική επιλογή για τη σειρά.

Το τρίτο σενάριο είναι το επικρατέστερο.

Δες το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Update: Λίγη ώρα μετά, ο Βαγγέλης Περρής ενημέρωσε τους παρουσιαστές και το πάνελ πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αντικαταστήσει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Read More

And More