Πέτρος Κουσουλός: Απαντά αν έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την Όλγα Ζαριφοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε ο Πέτρος Κουσουλός πριν από λίγες ημέρες και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, στην προσωπική του ζωή, αλλά και στη σχέση με τα παιδιά του.

«Πρώτα θα ολοκληρωθεί η εκπομπή και μετά θα γίνουν συζητήσεις. Η Ζήνα έχει υπογράψει εδώ και καιρό γιατί έτσι και αλλιώς προτεραιότητα έχει πάντα η παρουσιάστρια. Προτεραιότητά μου είναι το κανάλι, η συνεργασία μας είναι άψογη, οπότε δεν νομίζω να υπάρξει κάποια θέμα στις συζητήσεις που θα γίνουν και μακάρι να είμαστε για πολλά χρόνια μαζί», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός. 

Και συνέχισε: «Αν κάνεις αυτό που σου αρέσει, πραγματικά δεν νιώθεις ότι κουράζεσαι. Πλέον έχω καταφέρει να εργάζομαι από Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σαββατοκύριακό μου είναι ελεύθερο για να περνάω χρόνο με τα παιδιά και έτσι υπάρχει ισορροπία».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αλλά και το αν έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Όλγα Ζαριφοπούλου, ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι μια χαρά».

Read More

And More