Πέτρος Κουσουλός για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη λυπάμαι, νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη στην απολογία της»

Ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η αγόρευση της εισαγγελέως για την ενοχή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η εισαγγελέας εκθέτει αναλυτικά όλα όσα προέκυψαν από μαρτυρίες, έγγραφα, μηνύματα και τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης αναφορικά με τα επεισόδια που οδήγησαν τη μικρή Τζωρτζίνα στα νοσοκομεία.

Ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος την Πέμπτη 25/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την υπόθεση λέγοντας: «Λυπάμαι τη Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί από την εμπειρία μου στο δικαστικό ρεπορτάζ νιώθω ότι πήγε εντελώς απροετοίμαστη στην απολογία της. Δεν είχε έναν δικηγόρο να την συμβουλεύσει. Αν το παρατηρήσετε διεξοδικά στο 70 με 80% της απολογίας της αναλώθηκε στο να μιλάει για τον Μάνο Δασκαλάκη. Όταν λοιπόν η ίδια η δικαιοσύνη σου αποδίδει ως κίνητρο τον Δασκαλάκη, το πιο χαζό πράγμα που μπορείς να κάνεις στην απολογία σου είναι να ασχολείσαι διαρκώς μαζί του».

«Δεν έχω κάποια κόντρα με τον κύριο Κούγια, σαφώς και είναι ένας έμπειρος ποινικολόγος, εγώ όμως νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη. Κάποιος θα έπρεπε να την βοηθήσει αυτή τη γυναίκα», κατέληξε ο Πέτρος Κουσουλός.

Read More

And More