Πέτρος Πολυχρονίδης: «Έχασα τον άνθρωπό μου στα 33, μπορεί να συμβεί στον καθένα»

Για τον θάνατο της αδελφής του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ο παρουσιαστής του Star ο οποίος σε νεαρή ηλικία έχασε την αδελφή του από μια σπάνια ασθένεια,  αναφέρθηκε στις αλλαγές που ακολούθησαν μετά τον θάνατό της αλλά και στο πώς έπαψε να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια για τη ζωή του.

«Έχασα τον άνθρωπό μου στα 33. Μπορεί να συμβεί στον καθένα το οτιδήποτε την επόμενη στιγμή. Φέτος έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης μου, ο Γιάννης Γαλανούλης, με τον οποίο συνεργαζόμασταν τα προηγούμενα επτά χρόνια. Έφυγε μια εβδομάδα μετά τη γέννηση του παιδιού του. Αυτά είναι τα σοκαριστικά μαθήματα που σου δίνει η ζωή», ανέφερε για τη δεύτερη μεγάλη απώλεια που τον κλόνισε.

Και σημείωσε: «Όταν σταμάτησα να κάνω σχέδια για το μακρύ μέλλον, όλα μου πήγανε καλύτερα. Σταμάτησα να κάνω σχέδια για το μακρινό μέλλον, λόγω της αδελφής μου. Αποφάσισα να κοιτάζω το τι θα κάνουμε στο αύριο/μεθαύριο, δηλαδή στο σύντομο μέλλον γιατί αυτά θα τα κάνουμε. Σχεδόν, όσα έβαλα στόχο, όλα τα πέτυχα. Από τα μακρινά σχέδια που έκανα παλιά, δεν βγήκε κανένα», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης καλεσμένος στην ΕΡΤ και στο Στούντιο 4.

Read More

And More